Nowy czas dla gastronomii
Twoja organizacja działa w branży gastronomicznej i próbuje nadążyć za zmieniającymi się trendami? Chętnie włączasz się w akcje pomocowe, ale poszukujesz partnera do wzmocnienia tych działań? Nadal walczysz ze skutkami pandemii? Nie konkuruj – rozpocznij współpracę! Serdecznie zapraszamy na spotkanie dla organizacji pozarządowych z branży gastronomicznej. Będzie inspirująco!
Spotkanie odbędzie się w restauracji roślinnej, prowadzonej przez Spółkę Ad Bonum z Leszna. W pierwszej kolejności, jej właściciele, Państwo Monika i Andrzej Sztukowscy opowiedzą o trendach w gastronomii i zmieniających się oczekiwaniach klientów (z naciskiem na kuchnię wegetariańską i wegańską). Porozmawiamy również o gastronomii w kryzysie, czyli doświadczeniach pandemicznych oraz o reagowaniu na bieżącą sytuację społeczną. Poruszymy także temat kontynuacji wspólnych spotkań i idei budowania partnerstwa branżowego. Na uczestników będzie czekał poczęstunek.
Kiedy? 11 kwietnia
O której? Godz. 11.00
Gdzie? Restauracja Blue Kot (Leszno, ul. Niepodległości 2)
Zgłoszenia można dokonać za pośrednictwem formularza dostępnego tutaj
Uwaga! Pierwszeństwo rejestracji mają organizacje z subregionu leszczyńskiego. W przypadku wolnych miejsc rejestrowane będą również organizacje z Wielkopolski.
Spotkanie jest dofinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Serdecznie zapraszamy!